torstai 3. lokakuuta 2013

Huomioita

Kun lähtee deiteille

  • kannattaa laittaa puhelin äänettömälle, ihan varmuuden varalta. Ekoilla (tai myöhemmilläkään) deiteillä ei vaan voi vastata puhelimeen. 
  • kannattaa ajoittaa menonsa suunnilleen oikeaan aikaan. On hienoa olla ajoissa, arvostan ajoissa olemista, mutta siinä ehtii hankkia itselleen kunnon deittipaniikin, jos on paikalla liian aikaisin. Ask me how I know.

Mr. Nappisilmällä on puhelin päällä, kun tapaamme toisen kerran. Istumme lounaan jälkeen kahvilassa, kun hänen puhelimensa soi. Hänen äitinsä soittaa ja kyselee lapsista (kyllä, Mr. Nappisilmällä on lapsia). Kiemurtelen vaivautuneena tuolillani, en tiedä mihin katsoisin, jotta en vaikuttaisi siltä, että kuulisin puhelun. 

Kolmansilla ja viimeisillä treffeillä olen kaukaa viisas ja laitan puhelimen äänettömälle. Kiitän ylempää tahoa siitä, että teen näin, sillä pari muuta deittikumppaniani ovat laittaneet useamman viestin pikniktreffien aikana. Kun olen heittänyt hyvästit Mr. Nappisilmälle, naputtelen vastaukset toisille kahdelle. Mutta vasta sen jälkeen, kun Mr. Nappisilmä on kaukana horisontissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti