maanantai 7. lokakuuta 2013

#2 Mr. Dirty Guy

Mr. Dirty Guy saa nimensä homoystäviltäni, Auroralta ja Stinalta, joiden mielestä mr. Dirty Guyn jutut ovat jokseenkin likaisia. Kyllä, minulla on, kuten kaikilla sinkkunaisilla pitäisi olla, homoystäviä, jotka ovat kuin perheenjäseniä. Aurora ja Stina ovat kulkeneet kanssani pitkän matkan, tunteneet minut ajalta ennen parisuhdetta ja parisuhteen aikana ja sen jälkeen. Niin ja todettakoon tässä, Aurora ja Stina eivät ole pariskunta, mutta he ovat ehkä maailman parhaimmat homoystävät, jotka nainen voi toivoa itselleen. Älkää siellä pyyhkikö kyyneleitä poskiltanne, tiedätte, että olen oikeassa! 

Anyway, Mr. Dirty Guy lähestyy minua deittipalvelun kautta (mihin sitä tänä aikana epätoivoinen sinkkunainen ryhtyykään!). Kirjoitellaan niitä näitä, ollaan menossa samaan aikaan laivalle, mutta ei sitten mennäkään, koska en ehdikään kiireiltäni. Mr. Dirty Guy ehdottaa lähtevänsä makutuomariksi kauppaan, kun olen ostamassa täydennystä vaatekaappiini - hän jopa tarjoutuu maksamaan läpinäkyvän silkkisen puseron. Nauran pitkästä aikaa vapautuneesti. 

Mr. Dirty Guy on myös oivallinen satusetä. Hän kirjoittaa minulle muutamankin sadun, unohtamatta runoa Eino Leinon päivänä. Niinpä sitten lopulta päätän lähteä hänen kanssaan kahville. 

Miehen arvoa voi mitata sillä, maksaako mies kahvit vai ei. Jos mies maksaa kahvit, hänessä on herrasmiesmäisyyttä ja potentiaalia. Mr. Nappisilmä ei tätä tehnyt, mutta Mr. Dirty Guy tekee. Muutoin Mr. Dirty Guy ei kuitenkaan osu eikä uppoa. Mr. Dirty Guy on aivan huippuihminen, hänen kanssaan voi nauraa ja heittää huonoakin läppää. Juttua riittää kahvin ääressä, puhutaan niin jalkapallosta kuin muistakin harrastuksistani, jotka mister on onnistunut ymppäämään satuihinsa. Mr. Dirty Guy on myös valmis kyyditsemään minut autoni luo kahvittelun jälkeen, sovitaan palaavamme asiaan joskus. 

Paria tuntia myöhemmin saan tekstiviestin, jossa kysytään vaikutelmia.

Se silkkinen pusero muuten roikkuu vaatekaapissani, tosin ostin sen omilla rahoillani ilman makutuomarointia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti