torstai 7. marraskuuta 2013

Uudet deitit suloisen Sixpackin kanssa

Hihihii, olen sopinut uudet deitit Mr. Sixpackin kanssa. Ne ovat jo kolmannet. Sovimme tapaavamme koulutuspäiväni jälkeen. Poreilen. Edellisenä päivänä iskee mascarakriisi. Hylsy on kuivunut, en saa ripsiini väriä. Stina, tuo kultainen enkeli, lohduttaa. Juomme punaviiniä Helsingin kattojen yllä, hän sanoo kauppojen olevan auki seuraavana päivänä. Stressaan valtavasti aikataulutuksesta: miten muka ehdin, missä välissä. Päätän napsaista sopivan hetken ripsivärikaupoille lounastauosta. Suunnitelma on hyvä ja toimiva.

Istun aamupalapöydässä, kun puhelimeni soi. Mr. Jäätelö! Mies joka käyttäytyi täysin kummallisesti edellisillä deiteillä. Mies joka on soittanut muutaman kännipuhelun aiemmin ja ihan ihmeellisiä avautumispuheluita pitkin viikkoa. Vastaan. Äänestä kuuluu, että alkoholia on nautittu. Kuuntelen. Kuuntelen, pureskelen aamiaissämpylääni ja huokaan syvään hiljaa mielessäni. En tarvitse hoivattavaa, kaipaan tasaista ja turvallista parisuhdetta, jossa molemmilla on hyvä olla. Puhelu loppuu ihan yhtä nopeasti kuin se alkoikin. Kohautan olkiani, laitan puhelimeni äänettömälle. Paha maku jää suuhun, kun tuntia myöhemmin tulee koiranpentuviesti: "Kunpa sä tykkäisit musta yhtä paljon kuin mä susta."

En halua toisintoa edellisestä parisuhteesta. En vastaa mitään ja menen kuuntelemaan minua viisaampia.

Toimiva suunnitelmani täsmäiskusta kemikaaliokauppaan on hyvä. Vetäydyn koulutuspäivän jälkeen sutimaan ripsiini mustaa mascaraa, ripustan vielä korvakorut korviin ja pöyhin hiuksiani. Olen valmis tapaamaan Mr. Sixpackin. Naistenhuoneessa ollessani puhelimeni vilkuttaa; Mr. Jäätelö yrittää soittaa. En ole huomaavinani puhelua, sillä haluan keskittyä pelkästään Mr. Sixpackiin juuri tänään. 

Istun kaikessa rauhassa nauttien auringosta, kun puhelimeni soi. Stina soittaa! Olen hämilläni. Mistä nyt on kyse? Lennähdän hetkeksi parisuhdeneuvojan rooliini ja neuvon Stinaa puolivuosipäiväjuhlinnan suhteen. Kyllä, kyllä kukkia voi viedä. Kyllä, Stinan rakas varmasti tykkää kukista. Sivusilmällä näen tutun hahmon lähestyvän, pomppaan ylös ja alan huitoa. Lopetan puhelun Stinan kanssa, toivotan hyviä juhlallisuuksia ja lähden Mr. Sixpackia vastaan.

Deitit eivät mene ihan suunnitelmien mukaan urheiluhaavereista johtuen, mutta minulla on hauskaa. Mr. Sixpack on oivallista seuraa, keskustelumme polveilee siellä täällä, omakotitalohaaveissa. Aurinko hellii kasvoja, siristelen silmiäni. Voisin viettää koko illan näin. Deittien päätteeksi Mr. Sixpack ajaa minut Stinan kodin luo, halaa minua. Tiedän meidän tapaavan vielä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti