maanantai 19. toukokuuta 2014

And where are they now?

On aika tehdä välitilinpäätös. Suurimpaan osaan deiteistäni en ole enää törmännyt toistamiseen.

Mr. Dirty Guy on kulkenut mukanani ystävänä koko deittailumatkani. Hän on tietoinen lähes kaikista tekemistäni virheistä (noot), retkahtamisestani Mr. Sixpackiin ja lopulta Mr. Right?:iin. Ystävällisessä hengessä olemme jakaneet toisillemme deittivinkkejä. Mr. Dirty Guy löysi viimein elämänsä naisen ja muutti tämän kanssa yhteen. Itse asiassa ennustin misterille, että rakkautta on luvassa hänen elämässään. Olin oikeassa. Nyt odotan hääkutsua. Mr. Dirty Guy on myös ensimmäisiä, joille kerroin Mr. Right?:sta sanoilla: "Olen ehkä ihan törkeän ihastunut."

Mr. Homer ei tarjonnut minulle koskaan päivällistä.

Mr. Jäätelö kävi deittiemme jälkeen hermoilleni, jätin asian silleen. Jossain vaiheessa Mr. Jäätelö tiedusteli halukkuuttani lähteä jäätelöä syömään. Kun sitten sopiva aika koitti jäätelötreffeille, en kuullut hänestä enää mitään.

Mr. Ihan Kiva on jäänyt viestittelemään kanssani. Olin Mr. Right?:n luona heti kolmen päivän deittiemme jälkeen viikon verran. Ensimmäisenä iltana ollessamme kävelemässä joen vartta huomasin tutun hahmon ja huusin: "Mr. Ihan Kiva!!" Mr. Ihan Kiva pysähtyi, juttelimme hetken, esittelin Mr. Right?:n olevan se henkilö, jonka takia lopetin deittailun. Sen jälkeen olemme viestitelleet ja kertoneet kuulumisia toisillemme. Seuraan mielenkiinnolla, miten Mr. Ihan Kiva selviytyy deittirintamalla. Toivon totisesti, että hän löytää jonkun ihanan. Pieniä virityksiä on ollut ilmassa.

Mr. Läpättäjä on heittänyt muutaman kerran keskustelua pystyyn tuossa kaikkien rakastamassa ja vihaamassa sosiaalisen median välineessä. Kerroin lopulta hänelle tutustuneeni mahdollisiin tuleviin appivanhempiini. Sen jälkeen en ole kuullut misteristä sanaakaan.

Mr. Mitäänsanomaton on pysytellyt viestittelytoverina. Minun oli tarkoitus lähteä hänen kanssaan käymään elokuvissa ja harrastamassa kulttuuria esimerkiksi teatteriin, mutta sitten Mr. Right? käveli elämääni ja sotki suunnitelmani. Ilmoitin Mitäänsanomattomalle tilanteesta. Sen jälkeen olemme vaihtaneet muutaman kerran kuulumisia.

Mr. Sixpack jäi ystäväkseni. Sain lopulta kerrottua hänelle viihtyneeni kainalossa hyvinkin paljon. Tuon puhelun jälkeen misterille tuli kiire lopettaa puhelu hyvin äkäiseen. Sen jälkeen olemme keskustelleet puhelimessa. Muutaman puhelun jälkeen olen saanut kerrottua olevani parisuhteessa. Olemme tavanneet kerran tämän jälkeen. Sixpack on tietojeni mukaan sinkku.

Kuin huomaamatta olen päätynyt parisuhteeseen, Mr. Right? on viettänyt luonani kaiken liikenevän vapaa-aikansa. Esittelin misterin läheisilleni vain kolmen viikon jälkeen ensimmäisestä tapaamisesta. Helpotuksekseni mister sulautui kirjavaan perheeseeni erittäin hyvin ja tulee kaikkien kanssa toimeen. Stina tapasi ensimmäisenä Mr. Right?:n ja ilmoitti jälkikäteen tämän olevan komistus (niin, mister oli silloin bokserit jalassa luonani). Aurora taas pitää misteriä oikein positiivisena tapauksena kaikkien miesseikkailujeni jälkeen. Ja Kirsikka, jonka sanaan luotan kuin vuoreen, pitää meitä samasta puusta veistettyinä.

Uskallan luottaa huomiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti