lauantai 25. tammikuuta 2014

#15 Mr. Tasoittava

En yleensä lähde nopeasti tapaamaan ketään, mutta tein tänään poikkeuksen. Ehkä siihen vaikutti sekin, että Mr. Alejandron kanssa tapaaminen ei onnistunut viikolla. Muutenkin takana oli järjettömän raskas viikko. Ensi viikolla nostan skumppalasia oikein kunnolla.

Mutta niin. Mr. Tasoittava kutsui minut heti aamulla kanssaan yksille ottamaan tasoittavaa. Olin matkan varrella sopivasti, joten hän sai myös syyn pysähtyä. Mr. Tasoittava oli ihan jees ihmisenä, toisaalta hän oli iältään 38, eli vähän vanhempi kuin kriteerini sallisivat. Mr. Tasoittava soitteli matkalta neljä kertaa, missä menee ja niinpä osuimme lähes yhtä aikaa tapaamispaikalle, minä klassisesti hieman myöhässä.

Kävelimme läheiseen baariin (klo 12 päivällä!) ja Mr. Tasoittava halusi välttämättä tarjota juomat. Minun taktiikkani on tällaisissa tilanteissa täysin selkeä: alan kaivella kukkaroa käsilaukusta, valmiina maksamaan omani, mutta annan miehelle mahdollisuuden osoittaa olevansa herrasmies. Tilasin alkottoman drinkin, koska kellonaika ja autoilu, hän otti oluen. Juttua riitti, ei tullut hiljaisia hetkiä. Keskustelimme huumoripitoisesti harrastuksista, töistä ja kotikaupungista. Tulin vallan hyvälle tuulelle. Viikon kohokohta - ehdottomasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti